Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

29–31 май - Специализирана изложба за контролно-измервателна техника BULCONTROLA

29.05.2013   |   Предстоящо
 

От 29 до 31 май 2013 г. ще се проведе 42-ото издание на международната B2B изложба БУЛКОНТРОЛА.

На професионалния бизнес форум се представят последни технологии в областта на контролно-измервателната апаратура, електрониката, автоматизацията и роботизацията. Най-нови продукти и системи за управление, за мониторинг и превенция на замърсяването на околната среда, лабораторно и аналитично оборудване заемат значителна част от представяните експозиции.

Чрез демонстрираните експонати и технологии, изложбата е носител на новостите, необходими за оптимизиране и контрол на производството и управленските процеси в много направления на индустрията. Съвременните технологии играят водеща роля и в повишаване на конкурентноспособността на икономиката на страната.

Темите, заложени в основните направлениия – БУЛЛАБОР и БУЛЕКОЛОГИЯ, се допълват от паралелно организираните ВОДА СОФИЯ, Изложба за енергийна ефективност и възобновяеми енергиийни източници.

     
Източник: Агенция Булгарреклама

Ключови думи: Kонтролно-измервателна апаратура   автоматизация   електроника   лабораторно оборудване   системи за мониторинг   околната среда  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...