Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Уебинар ще обобщи прогнозните тенденции в индустриалната автоматизация през 2024 г.

Асоциацията за усъвършенстване на автоматизацията (A3) организира специализиран уебинар със свободен достъп, който ще разгледа водещите прогнози относно посоките на технологично развитие в сферата на промишлената автоматизация през следващата календарна година.

 

Онлайн събитието на тема "Тенденции в индустриалната автоматизация през 2024 г.: Какво да очакваме" ще се състои на 5 декември 2023 г. от 20:00 ч. българско време. Виртуалният семинар ще се проведе със съдействието на шест глобални компании, ангажирани в сегментите на автоматиката и роботиката – Copia, Doosan Robotics, JR Automation, Performance Motion Drives, Siemens и Vention.

 

Основни теми

 

"Как се измени автоматизацията през изминалата година? Какви големи технологични пробиви предстоят през 2024 г.? Световните производители на системи за управление, конвейери, роботи, компоненти за индустриална автоматизация и други решения в сегмента са подложени на постоянен натиск непрекъснато да разработват и налагат все по-новаторски подходи и оферти.

 

Успяха ли да го сторят в рамките на настоящата година? Кои стартъпи и продуктови иновации раздвижиха и дори "разклатиха" пазара в най-голяма степен? Какво да очакваме от утвърдените доставчици? На всички тези въпроси ще направим опит да отговорим в рамките на предстоящия уебинар", разкриват организаторите.

 

Сред ключовите точки в програмата на виртуалния форум ще бъдат:

 

  • Запознаване на аудиторията с най-новите технологии в областта;
  • Топ 10 – класация на най-влиятелните иноватори и технологии, които променят сектора;
  • Дискусия за бъдещето на индустрията.

За участие в семинара можете да се регистрирате тук.

 

Опитът и очакванията на експертите

 

Лектор на събитието ще бъде популярният технологичен и маркетинг експерт Джим Берета, президент на международната консултантска агенция Customer Attraction, която специализира в сферата на автоматизацията и роботиката.

 

Той разполага с над 20 години опит в сектора, включително в консултирането на множество водещи разработчици, производители и дистрибутори на системи за автоматизация и роботи по цял свят. Берета е често канен за водещ и модератор на различни специализирани събития в областта на индустриалните технологии. Член е и на A3 Robotics – професионалната организация за роботика под шапката на Асоциацията.

 

Наситена уебинарна програма

 

Дейностите на A3 в подкрепа на глобалната общност включват активно организиране на различни по тематичен фокус и с висока честота онлайн събития със свободен достъп. (Календара на предстоящите уебинари можете да следите тук.)

 

Така международната браншова организация, формирана чрез сливането на Асоциацията на роботизираните индустрии (RIA), Асоциацията за развитие на технологиите в сферата на машинното зрение (AIA) и Асоциацията за управление на движението и задвижване (MCMA) след 4 десетилетия работа в полза на сектора, продължава да играе ключова роля за развитието на иновациите и технологичната екосистема в сегмента на автоматизацията и роботиката.
 

     
Източник: A3; снимки: Dreamstime

Ключови думи: А3   индустриална автоматизация   роботика   уебинар  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...