Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

20% отстъпка за ранна регистрация на MachTech&InnoTech 2015

24.11.2014   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
20% отстъпка ще получат фирмите, които се регистрат до 20 декември за участие в следващото издание на специализираното изложение за машини, технологии и индустриално оборудване MachTech&InnoTech, което ще се проведе между 11 и 13 март 2015 г. в ИЕЦ София, съобщават организаторите от агенция Булгарреклама. 
 
От началото на месеца е отворена и регистрацията за двустранните бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking, които ще се проведат в рамките на изложението със съдействието на Enterprise Europe Network. 
 
В предишното издание на изложението през тази година участваха над 50 компании от 10 държави. Те представиха решения от 120 производители на машини и индустриално оборудване. 
 
През 2015 г. се очакват и голям брой нови участници, които ще съобразят представянето си с новия акцент в събитието InnoTech - за иновационните технологии в сферата на индустриалната автоматизация и задвижващи технологии, индустриални мрежи и софтуер, контролно-измервателни прибори и аналитична апаратура, роботика и мехатроника.
 
„Изложението е атрактивно за посетителите специалисти, които се интересуват от случващото се в сектора и от актуалното състояние на сектора в България. Остъпката за регистрация, която предлагаме, е още един начин да подкрепим развитието на бранша у нас“, коментира Ивайло Иванов, управител на ИЕЦ. 
     
Източник: агенция Булгарреклама

Ключови думи: агенция Булгарреклама   MachTech&InnoTech   B2B MatchMaking   индустриално оборудване  

Област: Машиностроене   Автоматизация   Бизнес  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...