Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation ще участва за първи път на Булконтрола

07.05.2013   |   Предстоящо
 

Американският производител на решения в областта на индустриалната автоматизация Rockwell Automation за първи път ще бъде сред участниците в тазгодишното издание на изложението Булконтрола, съобщиха за Automation-Bulgaria.com организаторите от агенция Булгарреклама.

Rockwell ще представи ново поколение операторски станции, индустриални компютри и монитори, индустриален софтуер, интелигентни многоосни сервозадвижвания и двигатели, комуникационен софтуер и софтуер за логическо програмиране, електрозадвижвания за ниско и средно напрежение, сензори и електрокомутационна апаратура и др.

Българските посетители на щанда на Rockwell ще могат да се запознатя и с новите многозадачни процесори CompactLogix 5370 с марка Allen-Bradley. Те се предлагат в 3 разновидности - L1, L2 и L3 от модела Compact Logix 5370.

Компанията ще представи още интелигентни сервозадвижвания и интегрирани сервосистеми Kinetix 5500 Servo Drive & VPL motor. Системите имат LED дисплей за лесно въвеждане в експлоатация, окабеляване с VPL двигател без необходимост от дънна платка и захранваща шина. 

Изложението за контролно-измервателна апаратура, устройства за управление и автоматизация, електроника, лабораторно оборудване и системи за мониторинг Булконтрола ще се проведе между 29 и 31 май в ИЕЦ, София.

     
Източник: Агенция Булгарреклама; снимка: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell   Allen-Bradley   Булгарреклама   Булконтрола   сервозадвижвания  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...