Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

29-31 май - Виа Експо анонсира първо издание на международното изложение ИНТЕЛИГЕНТНИ СГРАДИ

29.05.2013   |   Предстоящо
 

ИНТЕЛИГЕНТНИ СГРАДИ (SMART BUILDINGS) е най-новата бизнес инициатива на Виа Експо. Интензивното развитие на  зелените технологии в световен мащаб провокира стартирането на това начинание. Модерната концепция ‘умни сгради’ бързо набира популярност и се асоциира с понятията икономичност, екологичност, комфорт и сигурност под един покрив. Според последните прогнози пазарът на софтуер за сградна автоматизация ще достигне 36 милиарда щатски долара до 2015-та, докато този за енергийна ефективност на сградите се оценява на 103,5 милиарда долара до 2017 г.
 
ИНТЕЛИГЕНТНИ СГРАДИ  ще се проведе от 29 до 31 май 2013 г. в София в рамките на авторитетния Екофорум за Югоизточна Европа, който включва: Конгрес и изложба за енергийна ефективност и възобновяема енергия, SEE Solar и Save the Planet - конференция и изложба за управление на отпадъци и рециклиране.

След изложбените експонати ще видим системи за сграден мениджмънт, за контрол на достъпа, за управление на отоплението, охлаждането, осветлението, комуникационни системи и др.

Изложението освен че ще представи най-актуалните световни тенденции, ще бъде и отлична възможност за нови бизнес партньорства. Очакват се повече от 5000 посетители от България и Югоизточна Европа от секторите: строителство и архитектура, енергийна ефективност, енергетика, туризъм, електроника, държавна администрация и др.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: ВиаЕкспо   автоматизация   екология   интелигентни сгради   зелени технологии  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...