Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Нови решения за пестене на разходи и оптимизирано използване на ресурси на Smart Cities и ЕЕ и ВЕИ

09.04.2019   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 16 април т. г. стартират изложенията и конференциите Smart Cities (интелигентни градове) и ЕЕ и ВЕИ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), организирани от Виа Експо в зали 5 и 6 на Интер Експо Център, София. До 18 април посетителите ще могат да се запознаят с нови решения за пестене на разходи и оптимизиране на използването на ресурсите.

Основни акценти в програмата на конференциите са: интелигентно улично осветление; палитра от ИТ решения за обществения и частния сектор; сградно обновяване – финансови инструменти, добри практики и иновативни материали; софтуер за оразмеряване на топлообменници и др.

"Посещението на изложението е отлична възможност за контакт с фирми от 14 държави. Те предлагат рентабилни и екологични решения - подходяща инвестиция за всяка индустрия, община и дом. Част от тях търсят бизнес партньори от България и съседните страни. Ще се запознаете с решения за сградна и индустриална автоматизация, които повишават комфорта, сигурността и оптимизират използването на суровини, помагат за взимане на информирано решение. Ще видите подобрени версии на електрически превозни средства и уеб базирани решения за мобилност. Фирма предлага партньорство на хотели, заведения и търговски центрове за изграждане на зарядна инфраструктура", информират от Виа Експо.

Гостите на изложението ще могат да научат и как да произвеждат енергия за собствени нужди от различни възобновяеми източници, както и да намалят значително разходите за отопление, вентилация и климатизация.

Може да се регистрирате за безплатно участие в конференциите и достъп до изложенията тук.

     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Smart Cities и ЕЕ и ВЕИ  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...