Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Smart Cities 2019 поставя акцент на сградната и домашната автоматизация

16.04.2019   |   Предстоящо
 
За 7-а поредна година в София ще се проведе международното изложение и конференция  Smart Cities. От 16 до 18 април 2019 г. събитието ще популяризира български иновативни разработки и чуждестранни продуктови премиери. Основната цел е да се осигури добра бизнес среда за среща между доставчици с техни нови партньори и клиенти.
 
„Интелигентните решения навлизат осезаемо във всяка сфера: строителство и архитектура, транспорт, инфраструктура, енергетика, административни услуги и др. А тяхното внедряване в практиката се налага от необходимостта от дигитализирането, свързването и оптимизирането на градските подсистеми в екологичен и икономически аспект“, съобщиха организаторите от Виа Експо.
 
Участие в изложението ще могат да вземат компании, работещи в областите: сградна и домашна автоматизация, управление на сградите; отопление, вентилация, климатизация и осветление, аудио/видео приложения; устойчив транспорт и мобилност, ИКТ - облачни услуги, ГИС, IoT, връзка машина с машина (M2M) и др. Виа Експо напомниха, че ако заявите участие до 1-и ноември ще получите отстъпка от цената на щанда и безплатни рекламни възможности преди, по време и след изявата.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Smart Cities   сградна автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...