Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Конференцията TechED на Rockwell Automation ще представи най-новите изделия и технически решения за свързано предприятие

12.06.2016   |   Предстоящо
 
Rockwell Automation ще проведе ежегодната си конференция за техническо образование и връзки с потребителите от 12 до 17 юни т. г. в курортния комплекс Роузен Шингъл Крийк в Орландо, Флорида. В рамките на събитието, известно като Rockwell Automation TechED, ще бъдат представени над 170 готови развойни проекта, ще се организират технически семинари и дискусионни клубове, на които присъстващите ще се осведомят за най-новите методики и технологии за максимално разгръщане на производствените възможности на своите предприятия, а така също и ще разширят професионалния си опит.
 
Конференцията Rockwell Automation TechED е предназначена за крайни потребители, системни интегратори, дистрибутори, партньори и производители на оборудване. Тя дава на посетителите възможност да се докоснат до най-новите изделия и технологични решения на Rockwell Automation в условията на учебна зала и в контакт различни хора от сектора. Семинарите са предназначени за хора с всякаква подготовка – от встъпителни курсове до обучение на високо ниво.
 
В рамките на конференцията са предвидени и семинари специално за инженерите по изграждане и поддръжка на информационни и производствени системи. Много от семинарите имат за цел повишаването на квалификацията на специалистите по информационни системи и на технолозите от производството по разнообразни теми – от промишлени мрежи и виртуализация до управление на информацията, аналитични методи и мобилни приложения.
 
“Целта на конференцията Rockwell Automation TechED е да надгражда квалификацията в конкретните области на специалистите от производството. Посетителите ще получат обучение на живо, в реален досег с много от новите продукти, които разширяват възможностите за наблюдение, взаимодействие с колегите и в крайна сметка повишават ефективността чрез свързването в мрежа на обекти и данни в рамките на цялото предприятие”, посочва Франк Кулашевич, старши вицепрезидент по системни архитектури и софтуер в Rockwell Automation.
 
Редица презентации ще покажат новопоявяващите се технологични тенденции. Сред темите са: високопроизводителни системни архитектури и софтуер за управление на множество технологични процеси, подходи за организиране на умно производство, мрежови услуги и решения, улесняващи работата в производствени условия, а така също и новите продукти на Rockwell Automation.
 
Регистрирайте се сега за конференцията Rockwell Automation TechED, за да си запазите място на предпочитаните от вас семинари.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   TechED  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...