Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Конференцията TechED на Rockwell Automation ще представи най-новите изделия и технически решения за свързано предприятие

Rockwell Automation ще проведе ежегодната си конференция за техническо образование и връзки с потребителите от 12 до 17 юни т. г. в курортния комплекс Роузен Шингъл Крийк в Орландо, Флорида. В рамките на събитието, известно като Rockwell Automation TechED, ще бъдат представени над 170 готови развойни проекта, ще се организират технически семинари и дискусионни клубове, на които присъстващите ще се осведомят за най-новите методики и технологии за максимално разгръщане на производствените възможности на своите предприятия, а така също и ще разширят професионалния си опит.
 
Конференцията Rockwell Automation TechED е предназначена за крайни потребители, системни интегратори, дистрибутори, партньори и производители на оборудване. Тя дава на посетителите възможност да се докоснат до най-новите изделия и технологични решения на Rockwell Automation в условията на учебна зала и в контакт различни хора от сектора. Семинарите са предназначени за хора с всякаква подготовка – от встъпителни курсове до обучение на високо ниво.
 
В рамките на конференцията са предвидени и семинари специално за инженерите по изграждане и поддръжка на информационни и производствени системи. Много от семинарите имат за цел повишаването на квалификацията на специалистите по информационни системи и на технолозите от производството по разнообразни теми – от промишлени мрежи и виртуализация до управление на информацията, аналитични методи и мобилни приложения.
 
“Целта на конференцията Rockwell Automation TechED е да надгражда квалификацията в конкретните области на специалистите от производството. Посетителите ще получат обучение на живо, в реален досег с много от новите продукти, които разширяват възможностите за наблюдение, взаимодействие с колегите и в крайна сметка повишават ефективността чрез свързването в мрежа на обекти и данни в рамките на цялото предприятие”, посочва Франк Кулашевич, старши вицепрезидент по системни архитектури и софтуер в Rockwell Automation.
 
Редица презентации ще покажат новопоявяващите се технологични тенденции. Сред темите са: високопроизводителни системни архитектури и софтуер за управление на множество технологични процеси, подходи за организиране на умно производство, мрежови услуги и решения, улесняващи работата в производствени условия, а така също и новите продукти на Rockwell Automation.
 
Регистрирайте се сега за конференцията Rockwell Automation TechED, за да си запазите място на предпочитаните от вас семинари.
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   TechED  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...