Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation представи новия контролер Compact GuardLogix 5380 SIL 3

06.10.2020   |   Технологии
 
Rockwell Automation разшири линията си от контролери за безопасност с добавянето на новия Allen-Bradley Compact GuardLogix 5380 SIL 3. Така компанията дава възможност на инженерите да скалират решения със степен на безопасност до SIL 3/PLe включително с 1oo2 архитектура. Тази опция допринася за намаляване на разходите за проектиране и придобиване. Ползите от скалируемостта, които предлагат контролерите Compact GuardLogix 5380, позволяват създаването на по-интелигентни, по-опростени и по-ефективни машини.
 
"Увеличената изчислителна мощност на контролера позволява скъсяване на времето за реакция и на разстоянията за осигуряване на безопасност. Това дава възможност за конструиране на по-компактни машини, спестяване на ценна площ в заводите и повишаване на работната ефективност на оператора. Опцията за използване на високоефективния контролер както като стандартен, така и като контролер за безопасност, спомага за подобряване на производителността, намаляване на системните разходи, опростяване и оптимизиране на размера на шкафовете за управление", подчертават от Rockwell Automation.
 
Вградените гигабитови Ethernet портове осигуряват по-голям капацитет за обмен на данни с интелигентни устройства. По този начин инженерите могат да реализират целите си за интелигентно производство, базирано на интензивен обмен на данни, без да е необходим допълнителен хардуер.
     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   Allen-Bradley Compact GuardLogix   контролер  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...