Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Международна конференция ''Автоматика и информатика'' 2014 ще се проведе в София през октомври

01.10.2014   |   Предстоящо
 

Международна конференция "Автоматика и информатика" 2014, организирана от Съюза по автоматика и информатика "Джон Атанасов", ще се проведе между 1 и 3 октомври т. г. в София.

Сред темите на събитето са: теория на автоматичното управление; системи за автоматизация на производството; мониторинг и управление на комплексни системи; управление на технологични процеси; технически средства за автоматизация и контрол; изкуствен интелект и интелигентни системи; биоавтоматика, биоинформатика и биотехнологии; роботика и мехатроника и др.

В рамките на конференцията ще се проведат симпозиуми, научни сесии, младежка школа, дискусии, фирмени семинари и изложби.

Работни езици са български и английски. Срокът за представяне на научните доклади е 25.05.2014 г. Информация за контакт може да намерите тук.

     
Източник: Съюз по автоматика и информатика

Ключови думи: Съюз по автоматика и информатика   Автоматика и информатика   автоматизация на производството   биоавтоматика  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...