Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Близо 1000 изложители на Motek и Bondexpo 2019

08.10.2019   |   Предстоящо
 

Международното изложение за автоматизация на производството и асемблирането Motek ще се проведе за 38-и път между 8 и 10 октомври т. г. в Щутгарт.

По време на събитието посетителите ще могат да се убедят, че на пазара вече се предлагат практични от индустриална гледна точка решения, които са и адаптируеми към бъдещите изисквания. Изложението ще представи целия спектър продукти и услуги в областта на бързо изменящата се процесна автоматизация – промишлени роботи и манипулатори, захващащи системи, конвейерни технологии, измервателна и тестова апаратура, маркираща  техника, задвижващи механизми, пневматични и хидравлични компоненти, сензори, контролери, софтуер и др.

Паралелно с Motek ще се състои и 13-ото издание на изложението за свързващи технологии Bondexpo. Заедно, двата панаира отразяват динамично изменящите се производствени практики, подчертават организаторите от P.E. Schall. Очаква се тази година изложенията да привлекат около 1000 изложители на обща площ от 63 000 кв. м.

     
Източник: P.E. Schall

Ключови думи: P.E. Schall   Motek   Bondexpo   автоматизация на производството  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...