Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

През октомври т. г. ще се проведе международната IEEE конференция за автоматика и информатика

30.09.2021   |   Предстоящо
 

От 30 септември до 2 октомври т. г. в Технически университет-Варна (ТУ-Варна) ще се проведе международната конференция "Автоматика и информатика" 2021. Организатори на събитието са Съюзът по автоматика и информатика "Джон Атанасов", ТУ-Варна и Българската секция на IEEE в кампуса на ТУ-Варна. Президентът на Република България за поредна година ще бъде патрон на конференцията.

Конференцията свързва международни изследователи и индустриални специалисти, заинтересовани от разработването и внедряването на съвременни технологии за автоматизация, информатика, компютърни науки, изкуствен интелект и др.

"През изминалата 2020 г. всички приети доклади бяха публикувани в IEEE Xplore Digital Library и индексирани в SCOPUS. Това, че конференцията се организира съвместно с IEEE, и тази година ще осигури публикуването на приетите доклади в IEEE Xplore Digital Library и индексирането им в SCOPUS", коментират организаторите.

Допълнителна информация за събитието може да откриете тук.

     
Източник: ТУ-Варна; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ТУ-Варна   IEEE   Съюз по автоматика и информатика   изкуствен интелект  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...