Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Motek ще се проведе за 35-и път в Щутгарт

10.10.2016   |   Предстоящо
 
35-ото издание на международното изложение Motek ще се състои от 10 до 13 октомври т. г. в Щутгарт.
 
Motek е водещ международен форум в областта на автоматизацията на производството и монтажа, системите за подаване и придвижване на детайли и материали, рационализирането чрез механизми за по-ефективно изпълнение на отделните операции и оптимизирането на производствения процес като цяло. Изложението обхваща всички аспекти на машиностроенето и автоматизацията и представянето на пълни технологични цикли.
 
Според организаторите от Schall една от тайните за успеха на Motek са трайно установените целеви групи производства-потребители на изложената техника. Основните сред тях са автомобилостроенето, производството на машини и комплексно оборудване, електротехническата и електронната промишленост, производството на медицинска техника и на соларни панели, а така също и металообработващата промишленост, производството на пластмаси и отраслите, които са техни поддоставчици.
 
Всяка година в изложбения комплекс в Щутгарт на площ от 60 000 кв. м над 1000 изложители се срещат с около 35 000 посетители специалисти от около 100 страни от целия свят. Всеки пети посетител на Motek идва от чужбина. Пълната програма включва и допълнителни мероприятия на високо ниво по актуални проблеми.
     
Източник: Schall

Ключови думи: Schall   Motek   автоматизация на производството  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...