Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Motek 2022 с акцент върху енергийната ефективност и съхранението на ресурси

04.10.2022   |   Начало»Събитията
Редактор
Мира Станкова
Мира Станкова
Мира Станкова Редактор
Мира Станкова

В Щутгарт започва 40-ото издание на международното изложение за автоматизация на производството и асемблирането Motek. Паралелно с него се провежда изложението за свързващи технологии Bondexpo.
 
От днес до 7 октомври 2022 г. посетителите ще имат възможност да се запознаят с актуалните тенденции в индустриалната автоматизация и технологиите за свързване, като специално внимание ще бъде обърнато на горещи теми като устойчивост, опазване на климата, съхраняване на ресурсите и енергийната ефективност.
 
За поредна година програмата включва специализиран форум, посветен на технологиите за обработка на индустриални изображения, на който ноу-хау споделя Evotron. Домакин на експертния форум "Безопасност и автоматизация" е Pilz, като посетителите ще научат повече за най-актуалните тенденции в безопасната автоматизация. Планирани са и множество презентации на различни теми от сферата на автоматизацията от представители на научноизследователските среди и индустрията.
 
В зала 1 се помещава зоната за стартъпи, където млади компании ще представят нови разработки за автоматизация на производството. В зоната, посветена на интеграцията, ще бъдат представени шест примера от практиката, сред които внедряване на колаборативен робот, управляван с изкуствен интелект, в pick-and-place операции, дигитална обработка на поръчки с помощта на цифров двойник, приложение на MES система за автоматизиране на процес на асемблиране и др. 

     
Източник: P.E. Schall

Ключови думи: P.E. Schall   Motek   Bondexpo   Pilz   индустриална автоматизация   цифрови двойници   дигитализация  

Област: Автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...