Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Automatica ще даде цялостен поглед върху най-новите тенденции в автоматизацията

Oт 21 до 24 юни т. г. в Мюнхен, Германия ще се проведе седмото международно изложение за индустриална автоматизация и мехатроника Automatica. Тазгодишното издание ще представи широк спектър от технологии, включително: интегрирани решения за асемблиране; графични технологии за индустрията; индустриална роботика; професионална роботика в сферата на услугите; IT2Industry – специализирано изложение за индустрията 4.0; задвижваща техника; системи за позициониране; управляваща техника; сензорни технологии; технологии за доставка и безопасност.
 
“Изложението Automatica представя най-новите решения за целия индустриален сектор, тъй като на практика във всички браншове иновациите в областта на роботиката и автоматиката са от решаващо конкурентно значение в световен мащаб”, коментират организаторите от Мюнхенския панаир. “В продължение на няколко години Automatica е платформата, където специалисти от всички отрасли на промишлеността събират информация за най-новите тенденции”, допълват те.
 
В предишното издание на събитието през 2014 г. на площ от 55 000 кв. м своите решения представиха 724 изложители от 42 държави, 31% от които чужди. Събитието беше посетено от 34 500 души от над 100 страни.
 
Сред участниците в последното издание бяха фирми от редица сектори като автомобилната индустрия, химическата промишленост, електротехниката и електрониката, хранително-вкусовата промишленост, информационните и комуникационни технологии, строителството, дървопреработвателната промишленост, металообработването, фармацията, производството на хартия, опаковъчната промишленост, възобновяеми енергии, логистика и много други.
     
Източник: Messe Muenchen

Ключови думи: Messe Muenchen   Мюнхенски панаир   Automatica   индустриална автоматизация   мехатроника  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Предстоящо
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиПазарБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбяви за работаПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...