Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Европейското роуд шоу на Siemens Направление Сградни Технологии пристига в София

06.04.2015   |   Предстоящо
 

Специалното европейско роуд шоу на направление Сградни Технологии на Siemens ще посети хотел Хилтън в гр. София на 8 и 9 април т.г, съобщиха от компанията.

Гостите на събитието ще имат възможност да се запознаят с работещи мострeни установки на системата за сградна автоматизация Desigo CC; системата за стаен комфорт TRA; контролери за управление на ОВИ системи, серия Synco; решение за управление на климатични системи и абонатни станции за ОЕМ производители: решение Climatix; система за сградна автоматизация с Gamma продукти; полево оборудване Acvatix, Open Air, Symaro; системи и решения за измерване топлинна енергия; пожароизвестяване Cerberus Pro; системи за газово пожарогасене Sinorix; миграция на пожароизвестителни системи и системи за сигурност.

Първата спирка от маршрута на роуд шоуто бе в гр. Пловдив на 21 февруари. В рамките на събитието специален акцент бе поставен върху новата система за сграден мениджмънт Desigo CC, която позволява пълна интеграция на всички системи в една сграда: ОВиК, стаен контрол, осветление и щори, електрозахранване, пожарна безопасност и системи за сигурност, като видеонаблюдение и сигнално-охранителна техника. "Решението бе демонстрирано за първи път в България и предизвика сериозен интерес от страна на участниците.

Общо 25-те събития които ще се проведат в югоизточна Европа дават възможност на нашите клиенти да се запознаят с иновативното продуктово портфолио за комфорт, ефективност, безопасност и сигурност на направлението, както и лично да разговарят с нашите експерти”, заявиха от компанията.

     
Източник: Siemens Направление Сградни Технологии

Ключови думи: Siemens Направление Сградни Технологии   роуд шоу   Desigo CC   Synco  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...