Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Европейското роуд шоу на Siemens Направление Сградни Технологии посети Пловдив

27.02.2015   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

На 21 февруари т.г. се проведе специалното европейско роуд шоу на направление Сградни Технологии на Siemens, което гостува и в България. Първата спирка от маршрута бе гр. Пловдив, хотел Новотел. Събитието премина под мотото „Интелигентност, ефективност и комфорт”, които са ключови фактори за по-висока производителност, гъвкавост и подобряване конкурентоспособността в обхвата на интелигентните сградни технологии.

„До момента роуд шоуто се състоя в гр. Опатия, Хърватия, като втората спирка беше в България. Общо 25-те събития които ще се проведат в югоизточна Европа дават възможност на нашите клиенти да се запознаят с иновативното продуктово портфолио за комфорт, ефективност, безопасност и сигурност на направлението, както и лично да разговарят с нашите експерти.

Специален акцент бе поставен върху новата система за сграден мениджмънт Desigo CC, която позволява пълна интеграция на всички системи в една сграда: ОВиК, стаен контрол, осветление и щори, електрозахранване, пожарна безопасност и системи за сигурност, като видеонаблюдение и сигнално-охранителна техника. Решението бе демонстрирано за първи път в България и предизвика сериозен интерес от страна на участниците”, заявиха от компанията.

Гостите на роуд шоуто в Пловдив имаха възможност да се запознаят още с работещи мострeни установки на системата за сградна автоматизация - стаен комфорт TRA; контролери за управление на ОВИ системи, серия Synco; решение за управление на климатични системи и абонатни станции за ОЕМ производители: решение Climatix; система за сградна автоматизация с Gamma продукти; полево оборудване Acvatix, Open Air, Symaro; системи и решения за измерване топлинна енергия; пожароизвестяване Cerberus Pro; системи за газово пожарогасене Sinorix; миграция на пожароизвестителни системи и системи за сигурност.

През месец април т.г. пътуващото изложение ще посети градовете София и Варна.

     
Източник: Siemens Направление Сградни Технологии

Ключови думи: Siemens Направление Сградни Технологии   роуд шоу   Desigo CC   Synco  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...