Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Предстои 20 юбилейно издание на SECURITY EXPO през 2013

06.03.2013   |   Предстоящо
 

SECURITY EXPO 2013 е единственото изложение в България за системи за сигурност и оборудване, цялостни сградни решения и интелигентни сгради, физическа охрана, транспорт на пари и ценности, управление на сигурността, обществени системи за сигурност, трафик контрол, ИТ сигурност и управление на данни, професионални асоциации. Изложението се провежда заедно със специализирана програма от презентации на експертите в тази област, които участват с цел да обяснят малко познати факти от индустрията.

Изложението е част от голяма индустриална изложба, която ще се проведе от 6 до 9 март 2013 г. в Интер Експо Център – София и която включва изложенията: MachTech Expo – за машиностроене, металообработване, металургия, заваряване; IFAM – за автоматизация, мехатроника и роботика; INTRONIKA – за електроника, професионално оборудване и енергетика; PLAST – за пластмаси, каучук, химия и екология; Transport & Logistics – за транспорт и логистика.

Традиционно В2В форумът ще се проведе под патронажа на министъра на вътрешните работи на Р България.

     
Източник: Агенция Булгарреклама

Ключови думи: SECURITY EXPO 2013   системи за сигурност и оборудване   трафик контрол   ИТ сигурност и управление на данни   В2В  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com
Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...