Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

27-о издание на IAMD Eurasia

10.03.2021   |   Предстоящо
 

Между 10 и 13 март 2021 г. за 27-и път в рамките на WIN Eurasia ще се проведе изложението за индустриална автоматизация, интелигентни и свързани компоненти и решения IAMD Eurasia.

Сред основните продуктови групи, които ще бъдат представени на събитието, са системи за автоматизация на технологични процеси, роботи, хидравлични и пневматични системи, линейна техника, сензори и технологии за обработка на изображения, електрически и механични задвижващи системи, IoT и софтуерни решения и др. Ще бъдат обособени няколко зони, в които посетителите ще могат да се запознаят с решения за дигитална фабрика, интелигентно интегрирано производство, както и с най-новите разработки в мрежовите технологии.

През 2019 г. WIN Eurasia, което се проведе в 11 зали с обща площ от 33 110 кв. м, привлече 1376 изложители от 20 страни и 77 403 посетители от 111 държави. Традиционно най-многобройни бяха посетителите от Иран, следвани от България, Китай, Русия и Германия.

     
Източник: Hannover Fairs Turkey

Ключови думи: Hannover Fairs Turkey   IAMD Eurasia   WIN Eurasia  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...