Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Предстои специализиран форум по роботика и автоматизация у нас

22.10.2019   |   Предстоящо
 

На 22 октомври т. г. в Интер Експо Център ще се проведе Robotics Strategy Forum - специализиран форум по роботика и автоматизация у нас. Форумът цели да събере всички заинтересовани страни и да изгради цялостна стратегия за сектора в България.

Събитието ще се проведе съвместно с Изпълнителна агенция за подпомагане на малки и средни предприятия (ИАНМСП) и подкрепата на Българска стопанска камара, denkstatt Bulgaria, America for Bulgaria, Тракия икономическа зона, Българска стартъп асоциация (BESCO), Национална браншова организация ИКЕМ и DEV.BG.

Сред водещите теми ще бъдат състоянието на робо екосистемата у нас, стратегии за управление на производството, българските успехи в сферата на роботиката и автоматизацията и др.

Лектори на форума ще бъдат водещи български и международни експерти в сферата на роботиката, автоматизацията, машинното самообучение, симулациите, автономните системи и инфраструктурата за електромобили.

     
Източник: БСК

Ключови думи: ИАНМСП   БСК   роботика и автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...