Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Международно изложение за автоматизация и мехатроника IFAM 2019

12.02.2019   |   Предстоящо
 

Между 12 и 14 февруари 2019 г. в Любляна ще се проведе поредното издание на международното изложение за автоматизация и мехатроника IFAM.

В събитието традиционно се включват производители, вносители и дистрибутори на продукти и услуги в областта на автоматизацията, мехатрониката, системите за тестване и управление, машинното зрение, измервателните технологии, решенията за асемблиране и манипулиране, сензорите и задвижванията. Посетителският профил обхваща представители на производствени предприятия, мениджъри по качество, разработчици, проектанти и др.

Тази година събитието привлече 114 изложители от 11 държави и 3242 посетители, като най-многобройни са били професионалистите от Хърватия, Босна и Херцеговина, Австрия, Германия, Сърбия, България, Полша и Русия.

     
Източник: ICM Slovenia

Ключови думи: ICM Slovenia   IFAM   мехатроника   машинно зрение  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...