Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Синхрон-С участва в aрхитектурен фестивал "София - европейска столица"

24.10.2017   |   Събитията
 
Синхрон-С беше сред участниците в Архитектурния фестивал "София - европейска столица", който бе организиран от 2 до 12 октомври от Камарата на aрхитектите в България със съдействието на Съюза на aрхитеките в България и Столична община. Компанията участва с лекция на тема "Противопожарна защита на високи сгради - съвременни методи за откриване и потушаване на пожар".
 
На 6 октомври в Централния дом на архитекта Николай Стойчев, управител на Синхрон -С, запозна присъстващите архитекти и проектанти със специфичните проблеми на пожарната безопасност във високите гради и свързания с тях пожарен риск. Лекторът представи основни стратегии и средства за осигуряване на противопожарна безопасност във високи сгради и как те се отнасят върху проектирането на сградата и сигурността на обитателите. Стойчев разясни изключително важната роля на специализираните инженерни решения за пожароизвестяване и пожарогасене и запозна присъстващите със съвременните методи за ранно откриване на пожар, кои са най-ефективните решения за пожароизвестяване във високи сгради и защо персонализираните технически решения са изключително важни за намаляване на риска и последиците от пожар.
 
По време на лекцията бе представен също нов подход за активна противопожарна защита, базиран на нова технология и нов икономичен и ефективен начин за пожарогасене, който осигурява напълно защитена и безопасна среда както за хората и имуществото, така и за самата сграда.
     
Източник: Синхрон-С

Ключови думи: Синхрон-С   aрхитектурен фестивал   София - европейска столица   Противопожарна защита  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...