Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фирмена публикация

Синхрон-С предлага специални решения за защита от пожар

20.02.2020
 

Технологиите за противопожарна защита на сгради със специален риск се различават от конвенционалната спринклерна технология по това, че оставят минималните щети след потушаване на пожара. Тези иновативни решения използват специални гасителни агенти, които бързо потушават пожара чрез поглъщане на топлината или отнемане на кислорода от горивния процес, като същевременно не причиняват големи материални щети или спиране на работния процес.
 


Отдавна познатите спринклерни системи се използват предимно за защита на конструкцията на сградата и нейните обитатели, докато новите технологии предпазват също така и съдържанието и непрекъснатостта на оперативните процеси вътре в сградата. Това са предимствата на специалните пожарогасителни системи с чисти газови агенти, водна мъгла, прах или пяна. Те работят бързо, ефективно, без никакво или с минимално количество вода, екологично чисти са и безопасни за хората.

От съоръжения за производство на електроенергия и центрове за данни със сложно и скъпо оборудване до галерии и музеи с ценно историческо имущество е обхватът на приложение на специалните противопожарни системи, които Синхрон-С проектира и изгражда. Те са предназначени за бързо и напълно погасяване на пожара и могат да бъдат инсталирани в цяла сграда, зона, помещение или дори за конкретно оборудване.

     
Източник: Синхрон-С

Ключови думи: Синхрон-С   Synchron-S   пожарозащита   противопожарни системи  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Фирмена публикация

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...