Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Направление Сградни технологии на Siemens България проведе годишна партньорска среща

01.03.2016   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Направление Сградни технологии на Siemens България проведе ежегодната си среща със своите партньори на 18 и 19 февруари т. г. във Велинград. В събитието, което се провежда за трета поредна година, се включиха над 60 представители на партньорски компании.
 
Партньорската среща беше открита от Мартин Ланг, ръководител Control Products and Systems в Siemens за Централна и Източна Европа, Русия и Централна Азия. Той представи актуални данни за динамиката на строителния пазар в Източна Европа и отчете положителен ръст през последните години, както и очаквана тенденция на нарастване през следващите.
 
Александър Стоянов, ръководител на Сградни технологии за България, акцентира върху съвместния бизнес и подчерта необходимостта за още по-активен маркетингов подход в работата между направлението и неговите партньори. Той се спря накратко и на най-мащабните референтни проекти, реализирани от екипа през годината.
 
Екипът на направление Сградни технологии в България представи пред гостите някои от водещите продукти в портфолиото си. Беше обърнато специално внимание на новостите в системите за пожаробезопасност и сигурност, както и при тези за ОВК продуктите и системите - вентили, задвижващи механизми, сензори, термостати и др. Беше представено и най-актуалното в системите за сградна автоматизация - Desigo V6, Cerberus DMS, както и най-иновативната Desigo CC, за която бе направена и практическа демонстрация.
 
Със свои презентации в партньорската среща се включиха и други чуждестранни гости от компанията. Сред тях бяха Пинар Челик от Siemens Швейцария, която представи маркетинг аспектите и приложенията на системите за сградна автоматизация и стаен контрол. Марко Видич от Siemens Словения запозна участниците с решение за управление на климатични системи и абонатни станции за ОЕМ производители.
 
По време на партньорската среща бяха оповестени и резултатите от проучването за удовлетвореността на клиентите за 2015 г. Допитването показа високата удовлетвореност на клиентите на направлението. На въпроса "Доволни ли сте от партньорството си с направление Сградни технологии на Siemens България?" 91% от анкетираните са отговорили с "Много съм доволен". Традиционно висок остава резултатът и на въпроса "Кои са основните предимства на направление Сградни технологии на Siеmens България пред конкурентите?". 78% от участниците са посочили като водещо преимущество качеството на предлаганите продукти и системи.
 
В края на партньорската среща екипът на направление Сградни технологии отличи компаниите, постигнали най-високи резултати за 2014 г./2015 г. в сферите на ОВК продуктите и системите за сградна автоматизация и на системите за пожаробезопасност и сигурност.
     
Източник: Сименс, Сградни технологии

Ключови думи: Сименс   Siemens   сградна автоматизация   стайна автоматизация   системи за пожаробезопасност   Desigo V6   Desigo CC  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...