Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

WIN Automation 2015

19.03.2015   |   Предстоящо
 

Международният технически панаир WIN Automation ще се проведе от 19 до 22 март т.г. в изложбения център Tuyap Fair, Convention and Congress Center в Истанбул, Турция.

Изложението по традиция е фокусирано в четири основни направления: автоматизация; хидравлика и пневматика; енергетика и електротехника; логистика и транспорт.

Участниците в тематичната изложба за автоматизация ще демонстрират последни постижения в роботиката, управляващите системи, сензори и задвижвания, промишлени PC, комуникационни и мрежови системи, измервателни системи, промишлени IT технологии, софтуер и други.

Посетителите ще имат възможност да се запознаят и с новостите в сферата на хидравличните и пневматични системи и компоненти, системите за производство на електроенергия, включително от възобновяеми източници, механичните задвижващи системи, електроника и оптична електроника, измервателна апаратура, опаковъчни, транспортни и логистични системи и др.

През 2014 г. WIN Automation регистрира 795 фирми участници от 23 страни. Изложението бе посетено от над 77 000 професионалисти от цял свят.

 

     
Източник: WIN Automation

Ключови думи: WIN Automation   Tuyap Fair   изложение   автоматизация   хидравлика   пневматика  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...