Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фесто Дидактика стартира предлагането на ново обучение „Електрически задвижвания”

Фесто Дидактика стартира предлагането на ново обучение „Електрически задвижвания”, съобщиха от компанията. То има за цел да предостави нагласата, уменията и знанията, които са необходими, за да бъдат овладени основите на технологията.
 
 „С все по-бързото навлизане на електрическите задвижвания в промишлеността много инженери и техници се сблъскват с това ново за тях предизвикателство, запознавайки се с нови технологии и изделия, които трябва да инсталират, оптимизират, поддържат и ремонтират. Това е плашеща перспектива за всеки, който не е имал подходящото обучение”, коментират от Фесто Дидактика.
 
В курса са включени следните теми: линейни и ротационни задвижвания; мотори – AC, DC, синхронни, асинхронни, серво, стъпкови; линейни мотори; спирачки; механични предавки; енкодери; контролери; критерии за избор на електрически задвижвания; софтуерен пакет Festo Configuration Tool (FCT) и др.
 
За повече информация относно курс „Електрически задвижвания” или други технически обучения от Фесто Дидактика моля свържете се с Фесто ЕООД!
Е-мейл: festo_bg@festo.com, тел.: +359 885 797 332
 
     
Източник: Фесто

Ключови думи: Фесто   Фесто Дидактика   eлектрически задвижвания  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Обучения/Семинари

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...