Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фесто Дидактика стартира предлагането на ново обучение „Електрически задвижвания” - 10.10.2014

Фесто Дидактика стартира предлагането на ново обучение „Електрически задвижвания”, съобщиха от компанията. То има за цел да предостави нагласата, уменията и знанията, които са необходими, за да бъдат овладени основите на технологията.
 
 „С все по-бързото навлизане на електрическите задвижвания в промишлеността много инженери и техници се сблъскват с това ново за тях предизвикателство, запознавайки се с нови технологии и изделия, които трябва да инсталират, оптимизират, поддържат и ремонтират. Това е плашеща перспектива за всеки, който не е имал подходящото обучение”, коментират от Фесто Дидактика.
 
В курса са включени следните теми: линейни и ротационни задвижвания; мотори – AC, DC, синхронни, асинхронни, серво, стъпкови; линейни мотори; спирачки; механични предавки; енкодери; контролери; критерии за избор на електрически задвижвания; софтуерен пакет Festo Configuration Tool (FCT) и др.
 
За повече информация относно курс „Електрически задвижвания” или други технически обучения от Фесто Дидактика моля свържете се с Фесто ЕООД!
Е-мейл: festo_bg@festo.com, тел.: +359 885 797 332
 
     
Източник: Фесто

Ключови думи: Фесто   Фесто Дидактика   eлектрически задвижвания  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обучения/Семинари

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...