Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Фесто Дидактика стартира предлагането на ново обучение „Електрически задвижвания”

 
Фесто Дидактика стартира предлагането на ново обучение „Електрически задвижвания”, съобщиха от компанията. То има за цел да предостави нагласата, уменията и знанията, които са необходими, за да бъдат овладени основите на технологията.
 
 „С все по-бързото навлизане на електрическите задвижвания в промишлеността много инженери и техници се сблъскват с това ново за тях предизвикателство, запознавайки се с нови технологии и изделия, които трябва да инсталират, оптимизират, поддържат и ремонтират. Това е плашеща перспектива за всеки, който не е имал подходящото обучение”, коментират от Фесто Дидактика.
 
В курса са включени следните теми: линейни и ротационни задвижвания; мотори – AC, DC, синхронни, асинхронни, серво, стъпкови; линейни мотори; спирачки; механични предавки; енкодери; контролери; критерии за избор на електрически задвижвания; софтуерен пакет Festo Configuration Tool (FCT) и др.
 
За повече информация относно курс „Електрически задвижвания” или други технически обучения от Фесто Дидактика моля свържете се с Фесто ЕООД!
Е-мейл: festo_bg@festo.com, тел.: +359 885 797 332
 
     
Източник: Фесто

Ключови думи: Фесто   Фесто Дидактика   eлектрически задвижвания  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Arrow Electronics

Последно от Обучения/Семинари

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...