Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ABB представи нов KNX/EnOcean гейтуей

28.07.2014   |   Технологии
 
Новият KNX/EnOcean гейтуей на ABB позволява интегрирането на EnOcean устройства в KNX мрежи, съобщиха от компанията. EnOcean технологията се използва, за да се интегрират безжични ключове, сензори и устройства за контрол със собствено захранване в жични KNX инсталации. Електрозахранването на гейтуея се реализира чрез KNX връзка.
 
"Обменът на данни между EnOcean мрежата и KNX мрежата е напълно двупосочен, като новият гейтуей поддържа до 253 KNX комуникационни точки. Характерна особеност на KNX/EnOcean гейтуея е интеграцията с ABB i-bus инструмента за диагностика и въвеждане в експлоатация. С негова помощ нивото на сигнала на всички получени EnOcean телеграми лесно може да бъде показано, което улеснява техния анализ  и премахва необходимостта от допълнително измервателно устройство", допълниха от АВВ.
     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   гейтуей   KNX/EnOcean   i-bus  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...