Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ABB и Ericsson разширяват сътрудничеството си в областта на автоматизацията

02.04.2019   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

ABB и Ericsson подписаха Меморандум за разбирателство по време на изложението Hannover Messe 2019, с който ще се засили съвместната визия на двете компании за бъдеще на гъвкаво производство с високо усъвършенствана автоматизация и безжична комуникация.

Меморандумът за разбирателство затвърждава съгласието на партньорите да продължат своето силно сътрудничество в областта на изследователската дейност, да търсят и откриват нови подобрения в производствените процеси и автоматизацията, както и да разкриват нови бизнес възможности за индустриалната екосистема.

"Много се вълнуваме от разширяването на партньорството си с Ericsson в момент, в който светът се приближава все повече към ерата на 5G технологиите. Лидерството на ABB в дигиталните отрасли, съчетано с революционните постижения на Ericsson в сферата на свързаността, ще разкрие нови възможности пред клиентите да повишат своята производителност и конкурентоспособност чрез дигитализиране на дейността си", коментира главният изпълнителен директор на ABB Улрих Шписхофер.

"С този Меморандум за разбирателство засилваме нашето партньорство, за да ускорим индустриалната екосистема по нейния път и да реализираме пълния потенциал на гъвкавата автоматизация, отключвайки нови бизнес възможности благодарение на комбинирането на 5G и Индустрия 4.0", заяви Бьорже Екхолм, президент и главен изпълнителен директор на Ericsson.

Двете компании вече ускоряват въвеждането на ново поколение индустриални технологии, пример за което е интелигентната система, която Ericsson използва в своята производствена база в Талин, включваща предоставена от ABB изцяло автоматизирана гъвкава роботизирана клетка, която сглобява 5G радиоприемници за Ericsson.

     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   Ericsson   5G   Индустрия 4.0  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...