Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Deutsche Messe и Fiera Milano организират ново индустриално изложение

01.05.2014   |   Предстоящо
 

Deutsche Messe и Fiera Milano разширяват партньорството си с ново професионално изложение за хидравлика, пневмантика и електромеханика - TPA ITALIA. То ще направи своя дебют през май 2014 г. в Милано, Италия.

Двете компании са партньори от 2008 г. когато бе създаден HM Global джойнт венчър, насочен към разработването на съвместни изложбени дейности в най-големите пазари извън Европа. Сега, за първи път, алиансът разширява дейността си с организацията на техническо събитие в Европа.

"TPA ITALIA ще бъде в изцяло нов формат и ще се провежда на всеки две години. Форумът обединява международното лидерство, придобито от Хановер с MDA, двугодишно изложение за задвижвания и автоматизация, част от Hannover Messe, и опита, придобит от Fiera Milano с Fluidtrans Compomac and Mechanical Power Transmission & Motion Control панаира", споделят организаторите.


"С MDA в Хановер и PTC Азия в Шанхай, ние организираме двата най-големи и най-важни търговски панаира за енергетика и автоматизацияв света. Сега ще използваме нашия опит и международни контакти, за да се създадем, заедно с дългогодишния ни партньор Fiera Milano, един от водещите търговски форуми в Южна Европа", заяви Андреас Грючо, член на Управителния съвет на Deutsche Messe AG. "По този начин планираме по-нататъшно укрепване на нашата глобална мрежа и осигуряване на бизнеса с нова, високопрофесионална платформа, в зона със силно индустриално развитие, каквато е Италия.

"В Италия се намират някои от водещите производители на електромеханични предавателни компоненти и системи в света", обяснява главният изпълнителен директор на Fiera Milano Енрико Пазали. "TPA ITALIA ще бъде търговски панаир, който отговаря на нуждата им за развитие. Това е една високоефективна платформа за бизнес контакти и за запознаване с иновациите в областта.

TPA ITALIA ще се осъществи с подкрепата на големите италиански търговски асоциации, като ASSOFLUID и ASSIOT. Изложбата ще бъде обогатена с програма от събития, насочени към насърчаване на обмена на знания.

     
Източник: Fiera Milano

Ключови думи: TPA ITALIA   Deutsche Messe   Fiera Milano  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...