Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

IFAM 2020 ще се състои паралелно с още три изложения за автоматизация

11.02.2020   |   Предстоящо
 

Следващото издание на международното изложение за автоматизация и мехатроника IFAM ще се проведе между 11 и 13 февруари 2020 г. в Любляна. Форумът, който се провежда ежегодно от 2005 г. насам, ще се състои паралелно с още три събития в областта - ROBOTICS, INTRONIKA и ICT4Industry. Съпътстващата програма на IFAM 2020 ще включва тематични бизнес форуми, кръгли маси, работилници и демонстрации на живо.

IFAM е най-голямата бизнес платформа за продукти и решения в областта на автоматизацията, мехатрониката, измервателната техника, системите за управление, решенията за асемблиране и манипулиране, сензорните технологии и машинното зрение в Словения и региона на Централна и Източна Европа. През 2019 г. в търговския панаир взеха участие 92 изложбени компании от 9 държави, които демонстрираха новости на обща площ от над 6200 кв. м пред близо 3300 посетители. Организаторите очакват сред изложителите в следващото издание отново да са голяма част от водещите производители, вносители и дистрибутори в сегмента от страната и региона.

Технологиите, демонстрирани на IFAM, са предназначени за широк спектър от индустрии, включително: автомобилната, химическата и фармацевтичната, хранително-вкусовата, опаковъчната, полимерната и каучуковата промишленост, електрониката и производството на електроапаратура, енергетиката, ВЕИ сектора, металообработката и т. н.

     
Източник: ICM Slovenia

Ключови думи: ICM Slovenia   IFAM   мехатроника   автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...