Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Smart Cities ще демонстрира локализационни услуги и BIM функционалности - 27.02.2018

27.02.2018   |   Начало»Събитията
 
Водещи фирми ще предложат продукти за домашна автоматизация на Smart Cities 2018, съобщиха организаторите от Виа Експо. Събитието ще се състои от 27 до 29 март т.г. в Интер Експо Център, София, паралелно с ЕЕ & ВЕ и Save the Planet.
 
"Изложението и конференцията Smart успешно интегрира в една платформа представянето на иновативни пазарно достъпни технологии, възможностите за стартиране на нови бизнес начинания и инвестиции в устойчиви проекти. Целта на изявата е да популяризира ползите от внедряването на тези решения в сградите, транспорта, администрацията. Благодарение на тях се постига висока ефективност, сигурна, безопасна и екологична среда", коментираха от Виа Експо.
 
Фирмите участници ще представят решения за домашна автоматизация, ново поколение интерком на вратата, Z-Wave устройства, IP камери, както и цялостна платформа за управление и автоматизация. Други акценти ще са презентациите на BMS технология за контрол на всяка система в помещенията, интелигентен радон детектор, устройства за следене и анализиране на консумацията на електроенергия, и др. Специално внимание ще бъде обърнато на софтуер за BIM моделиране, проектиране и изготвяне на строителна документация, който позволява разработване на идеи в 2D и 3D, изчисляване на енергийната ефективност на проекта и др.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Smart Cities   домашна автоматизация   BIM   Z-Wave  

Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Последно от Събитията
Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...