Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Новите технологии за интелигентни градове на Smart Cities 2017 - 28.02.2017

28.02.2017   |   Начало»Събитията
 
5-то поредно издание на Smart Cities - изложението и конференция за интелигентни градове, ще се проведе в периода от 7 до 9 март т.г. в София. В рамките на събитието изложителите ще представят редица решения, намиращи приложение във фасилити и ютилити сектора, енергетиката, индустриална и домашна автоматизация, транспорта и др., споделят организаторите от Виа Експо.
 
Изложител ще промотира Innovambiente - решение за управление на събирането на отпадъци, базирано на облачните технологии. Услугата помага на общини, сметосъбиращи фирми и гражданите да бъдат по-информирани по отношение на различните процеси за събиране на отпадъци. Посетителите на Smart Cities ще се запознаят и с иновативна система за преподаване в училищата и детските градини.
 
Друг участник на изложението ще представи фотоволтаични панели с много висока ефективност, която може да достигне 18,3% при монокристални и 17% в поликристални модули. Компания от Южна Корея пък цели да стъпи на българския пазар и за първи път тя ще популяризира интегрирана продуктова линия за управление на отпадъци, разкриват Виа Експо.
 
Сред останалите представени технологии са безжични мрежови системи, операторски софтуерни решения, ИКТ услуги, системи за управление на енергията и е-здравеопазването. Акцентът ще бъде върху системи за мониторинг на трафика, за интелигентно измерване и управление на отпадъците. Ще бъде показан единственият по рода си на Балканите модерен иновативен център за изследване, анализ, наблюдение, моделиране на качеството на атмосферния въздух (КАВ).
 
Част от темите на конференцията, която ще се проведе на 7 март т.г., ще са електронно здравеопазване, големите данни в концепцията на интелигентните градове, смарт фасилити мениджмънт и иновативни технологии за проследяване и моделиране на велосипедните и пешеходни потоци. За участие в конференцията и изложението може да се регистрирате тук.
     
Източник: Виа Експо

Ключови думи: Виа Експо   Via Expo   Smart Cities   интелигентни градове  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...