Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Експерти ще представят нови приложения за автоматизация на IFAM Slovenia 2017

25.01.2017   |   Предстоящо
 

Следващото издание на специализираното изложение в областта на автоматизацията IFAM Slovenia ще се проведе между 25 и 27 януари 2017 г. в Целе. Участие в събитието ще вземат представители от секторите на роботиката, мехатрониката, индустриалните IT,  машинното зрение, автоматизацията на вътрешни логистични процеси и етикетиране, и др.

Богатата съпътстваща програма ще предостави на посетителите допълнителни възможности да се запознаят с тенденции, постижения и решения, както и да започнат нови бизнес партньорства. Акцент в програмата ще бъде бизнес форумът IFAM, в рамките на който признати експерти ще представят нови приложения за автоматизация, мехатроника и др. Презентациите ще осигурят широк поглед върху новите разработки и очакваните промени в бъдеще.

Благодарение на студенстката платформа, представители на университети и професионални гимназии ще могат да покажат своите научни резултати, проекти и идеи. Организаторите са предвидили и платформа за подпомагане на компаниите в търсенето на нов персонал, 3D Форум, и др.

     
Източник: ICM Slovenia

Ключови думи: ICM Slovenia   IFAM Slovenia   IFAM   роботика   мехатроника   машинно зрение  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...