Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ABB представи мобилни приложения за поддръжка на честотни регулатори

15.12.2015   |   Технологии
 
ABB приложения за мобилни устройства, които улесняват поддръжката и спомагат за подобряването на честотните регулатори от компанията.
 
Drivetune ще ускори и улесни работата на инженери, инсталатори и системни интегратори при пускането в експлоатация на ABB честотни регулатори. 
 
Drivebase помага на операторите в съответния завод да проследяват и поддържат регулаторите по време на целия им жизнен цикъл, като в същото време им предоставя нови възможности да се възползват опита на ABB.
 
От компанията обявиха, че ще поддържат тези приложения постоянно, ще разширят диапазона от честотни регулатори, които могат да се свързват с тях, и ще предлагат нови функционалности, услуги и удобства за потребителите.
 
Приложенията могат да бъдат изтеглени от Google Play, App Store и Windows Store.
 
 
 
 
 
 
     
Източник: ABB

Ключови думи: ABB   АББ   Drivetune   Drivebase   честотни регулатори  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...