Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ABB се присъединява към Industrial Internet Consortium

09.12.2014   |   Бизнес
 

ABB се присъединява към учредения през март т. г. Industrial Internet Consortium (Консорциум за индустриален интернет), който обединява над 100 компании, организации и университети от цял свят. Целта на консорциума е да ускори развитието на индустриалния интернет, като насърчи добрите практики и стандартите в областта.

От ABB обявиха, че ще станат член на IIC от началото на 2015 г., за да насърчат сътрудничеството между технологичните компании по отношение на индустриалните стандарти и да гарантират, че крайните потребители ще могат се възползват от предимствата на индустриалния интернет: подобряване на ефективността, намаляване на разходите и по-високи приходи.

Компанията използва индустриален интернет в своите системи за управление, комуникационни технологии и сензори. Тези решения са насочени към приложения в множество сектори - офшорни платформи, роботика, морска, минна, химическа и целулозно-хартиена промишленост.

"Индустриалният интернет притежава невероятни възможности за трансформиране на производството, енергетиката и ресурсните индустрии. Той позволява да се събере и да се интегрира много повече информация, отколкото някога сме имали", сподели Клаес Ритофт, главен технологичен директор в ABB.

     
Източник: ABB; снимка: IIC

Ключови думи: ABB   IIC   Industrial Internet Consortium   Консорциум за индустриален интернет   индустриален интернет  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/ТърговеПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...