Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

GEZE ще представи новите си решения на демонстрационна обиколка в страната

17.11.2014   |   Предстоящо
 
За поредна година GEZE ще представи в България най-новите си продукти в рамките на демонстрационната обиколка GEZE ShowTruck Tour Bulgaria 2014.
 
От 17 до 21 ноември т. г. камионът на GEZE ще посети пет града в страната: Велико Търново (17 ноември), Варна (18 ноември), Бургас (19 ноември), Хасково (20 ноември), София (21 ноември). Компанията кани настоящи и бъдещи партньори да се запознаят с новите й продукти. 
 
Посетителите ще имат възможност да се запознаят с въведените тази година на пазара иновации както и да се консултират относно комплексни системи и решения, обхващащи всички продуктови групи. По време на обиколката ще бъдат проведени и серия от семинари, разясняващи различни аспекти на димоотвеждащите и евакуационните системи.
     
Източник: GEZE

Ключови думи: GEZE   ГЕЦЕ   GEZE ShowTruck Tour   евакуационни системи   димоотвеждащи системи  

Област: Предстоящо  

SAT
Robotics-Bulgaria.com
Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Предстоящо

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...