Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Роудшоуто на Rittal премина при голям интерес

04.06.2014   |   Събития
 

За първа година мобилното продуктово шоу на Ритал посети панаира Булконтрола в Интер Експо Център. Демонстративният камион бе позициониран на главния вход на изложбения център и предизвика голям интерес сред посетителите.

Те имаха възможност да се запознаят отблизо с решенията на Rittal в областта на индустрията и ИТ сектора като: стенни и стоящи табла, шкафове и конструкции за вграждане на апаратура; командни панели и конзолни пултове; шинни системи и решения за компактен монтаж и свързване на различен вид апаратура в таблата; решения за климатизация и осигуряване на оптимална работна среда; ИТ констукции за различни приложения; специализирана климатизация и захранване на сървърни системи; мониторинг и контрол.

В периода от 19 до 30 май демонстрационният камион посети голяма част от клиентите на фирмата в градовете Хасково, Раднево, Бургас, Шумен, Търговище, Разград, Русе, Плевен и София.

Посетителите имаха възможността да получат както специализирана консултация, така и да се възползват от идеи за цялостни решения, свързани с продуктовата гама на Rittal.

     
Източник: Ритал

Ключови думи: Ритал   Rittal   Булконтрола   ИЕЦ  

Област: Технологии  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
IEC FOOD&Drinks
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...