Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rittal България представи нова гама раменни системи

27.05.2014   |   Технологии
 

Rittal България представи на пазара новата гама раменни системи CP 40/60/120/180, осигуряващи допълнителна защита за операторите и оборудването благодарение на иновативна технология за автоматично изравняване на потенциала. Единната система с идентичен инженеринг за всички нива на натоварване от 600 до 1800 N, позволява бърз и лесен монтаж, настройка и поддръжка, както и комбинативни възможности между различните като сечение профили, обясняват от компанията.

“Досега на пазара нямаше достатъчно сигурна раменна система по отношение на електрическата инсталация. Фокусът беше поставян единствено върху механичната структура на такива системи. Оптималната безопасност, подсигурена от интегрирана система за автоматично изравняване на потенциала, е важен критерий за избор на раменна система”, заявиха от Rittal.

„Системите могат да се планират чрез онлайн конфигуратор, да се асемблират от един човек и лесно да се регулират, без да се налага демонтаж на системата. Бързото и лесно окабеляване се осъществява с помощта на достъпни закриващи капаци. Благодарение на комбинативните възможности между различните като сечение профили е възможно преминаването от система с по-голямо сечение към такава с по-малко по вертикалната ос, с което се спестяват средства без да се намалява товароносимостта”, допълниха от Rittal България.

     
Източник: Rittal България

Ключови думи: Rittal България   раменни системи   серия CP  

Област: Технологии  

SAT
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Технологии

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/ТърговеПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...