Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ЕСО търси доставчик на резервни части, производство на ABB

Електроенергийният системен оператор (ЕСО) обяви обществена поръчка за доставка на резервни части за релейни защити, локални контролери, телемеханични системи и комуникационна апаратура, производство на ABB. 
 
Предметът на поръчката е разделен в две обособени позиции - Първата е за доставка на нови модули и устройства за поддържане и разширение на релейни защити и локални контролери, устройства за централна сигнализация, специализирани интерфейсни и протоколни конвертори и системи с разпределени такива устройства, производство на АББ. Втората обособена позиция е за доставка на нови модули и устройства за поддържане и разширение на телекомуникационна апаратура и на телемеханични и управляващи системи, включително на системи с разпределени такива устройства, производство на АББ и на софтуер за конфигурирането им.
 
Прогнозната стойност на поръчката е 230 000 лв. без ДДС.
Крайният срок за получаване на оферти е 31 юли т. г.
 
Допълнителна информация може да откриете тук
     
Източник: ЕСО; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ЕСО   АББ   релейни защити   локални котролери   телемеханични системи   комуникационна апаратура  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...