Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Софийският университет търси доставчик на лабораторна апаратура

Софийският университет "Св. Климент Охридски" обяви обществена поръчка за доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация и гаранционна поддръжка на лабораторна апаратура за нуждите на Център по компетентност "Чисти технологии за устойчива околна среда – води, отпадъци, енергия за кръгова икономика" по проект BG05M2OP001-1.002-0019, финансиран по ОП "Наука и образование за интелигентен растеж".

Предметът на поръчката включва доставка на конфокален лазерен сканиращ микроскоп с висока разделителна способност, високочувствителни детектори, многоканална лазерна система, система за идентификация на микроорганизми и клетъчен микроарей, спектрален прибор VUV, включващ монохроматор, вакуумна система, Si детектор, спектроскопски софтуер, автоматизиран апарат за оценка на потенциала за производство на метан, апаратура за анализ и оценка на токсичност с 2 отделни единици и др.

Прогнозната стойност на поръчката е 2 309 760 лв. без ДДС.

Крайният срок за получаване на оферти е 19 май т. г.

Допълнителна информация може да откриете тук.

     
Източник: СУ "Св. Климент Охридски"

Ключови думи: СУ "Св. Климент Охридски"   лабораторна апаратура  

Област: Автоматизация  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...