Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Ваптех и Давид Холдинг създадоха съвместно дружество

21.01.2020   |   Бизнес
 

Ваптех и Давид Холдинг съвместно създадоха ново дружество – dataFruit Ltd. с управител г-н Жордан Бони Бонев, информираха двете компании.

Предметът на дейност на dataFruit Ltd. обхваща развитие, доставка, внедряване и техническа поддръжка на dataFruit – комплексно хардуерно/софтуерно IIoT решение за мониторинг, оповестяване, предвиждане и управление на събития в електромеханични съоръжения, в това число водни електроцентрали.

"Нашето решение dataFruit предлага на операторите на ВЕЦ и други електромеханични съоръжения удобна, отдалечена среда за наблюдение на активите, с възможности за управление на старт/стоп процедури за повишена сигурност и редуциран риск от повреди в съоръженията", обясниха от Ваптех и Давид Холдинг.

     
Източник: Давид Холдинг

Ключови думи: Давид Холдинг   Ваптех   dataFruit   IIoT  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Бизнес

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...