Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Давид Холдинг представи MicroStation V8I - решение за 3D CAD/GIS инфраструктурно проектиране

23.08.2016   |   Технологии
 
Давид Холдинг представи решение за 3D CAD/GIS инфраструктурно проектиране, което предлага пълна съвместимост с AutoCAD и гарантира запазването на вече направени инвестиции. Освен това решението позволява хибридно проектиране с двата продукта и подпомага проектни екипи, обменящи модел и проекти, реализирани с двете системи. MicroStation може да се използва като самостоятелни софтуерно приложение и като технологична платформа, върху която са реализирани специфични приложения.
 
Използван самостоятелно, MicroStation осигурява „потапящо“ взаимодействие с 3D модели и 2D проекти за точни чертежи, богати на информация 3D PDF файлове и 3D чертежи. Като технологична платформа, MicroStation предлага интеграция на прецизна 3D геометрия със специфични работни потоци за автоматизация в различни предметни области.
 
"Десетки хиляди инженери и проектанти от цял свят използват MicroStation, за да проектират и изграждат обекти на индустриалната и публична инфраструктура - пътища, железопътни коридори и мостове, сгради, комуникационни мрежи, мрежи за ВиК и пречистване на отпадни води, съоръжения в енергетиката, фабрики, минно дело, и още.
 
MicroStation предлага пълен набор 3D/2D CAD функции, включително PARASOLID графично ядро, хипер моделиране, пълен набор CAD инструменти, подредена среда за проектиране, широк формат за оперативна съвместимост и други", разказаха от Давид Холдинг.
     
Източник: Давид Холдинг

Ключови думи: Давид Холдинг   David Holding   MicroStation V8I   CAD  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...