Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Huawei проведе глобална среща на върха за интелигентни градове

10.07.2018   |   Събития
 
На 6 юли т.г. в София Huawei проведе глобалната среща на върха за интелигентни градове 2018 и обяви сътрудничеството си с държави от Централна и Източна Европа (ЦИЕ). Сътрудничеството ще обхваща области като интелигентни градове, транспорт и образование. Целта е да се стимулира дигиталната трансформация и развитието на дигиталната икономика в тези държави.
 
На участниците в срещата беше представена информация за иновативните решения за интелигентни градове, които Huawei прилага в областта на информационните и комуникационни технологии (ИКТ), интелигентните методи за транспорт, образование, видео облачни услуги, 5G и национални мобилни мрежи. Huawei обяви, че ще работи със страните от Централна и Източна Европа, за да развие повече технологични таланти и да ги подпомогне да се възползват в максимална степен от дигитализацията.
 
"Навлизаме в интелигентен свят, в който всички неща могат да чувстват, всички неща са свързани, всички неща са интелигентни. Информационните и комуникационни технологии ще позволят достигането на по-интелигентен свят. Huawei е отдаден на непрекъснати нововъведения, които да отговарят на нуждите на потребителите. Ние ще осъществим съвместни иновации и ще разработим интелигентни решения в сътрудничество със страните от ЦИЕ, като стъпим на основата на техните силни страни в ИКТ и R&D. Заедно ще направим дигиталната промяна възможна, за да изградим напълно свързан интелигентен свят", заяви Едуин Диендер, вицепрезидент на правителствен и обществен сектор, Huawei Enterprise Business Group.
     
Източник: Huawei

Ключови думи: Huawei   интелигентни градове   ЦИЕ   Huawei Enterprise Business Group  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България
Arrow Electronics

Последно от Събития

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиЕкспертноБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...