Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Huawei представя сценарии за интелигентен град на срещата между Китай и страните от ЦИЕ

03.07.2018   |   Събитията
 
Huawei ще представи иновативни сценарии за интелигентен град в рамките на 7-ата Среща на върха между Китай и страните от Централна и Източна Европа (ЦИЕ). Срещата ще се проведе от 5 до 7 юли т.г. в хотел Хилтън, София, а посещението на изложбената зала на Huawei за Интелигентен град ще бъде на 6 юли.
 
Ще бъдат изложени и успешни практики, разработени от компанията и нейните партньори, напр. обществена безопасност (интелигентно наблюдение, визуализирана спешна комуникация, слято управление, разузнаване на големи бази данни и др.), интелигентно улично осветление, 5G, интернет на нещата и др.
 
"Ценността на иновациите, които се правят в управлението на градовете, общинската администрация, обществените услуги, търговското развитие и други се вижда ежедневно, тъй като тези технологии спомагат за стабилния прогрес в изграждането на интелигентни градове. Huwaei е посветен на изграждането на полезна екосистема и платформа на интелигентен град", подчерта Ли Джиан, президент на регион Европа за Huawei Technologies.
     
Източник: Huawei; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Huawei   Китай   интелигентни градове  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...