Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation демонстрира иновативни средства за цифровизация на Hannover Messe

24.04.2018   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Rockwell Automation демонстрира как може да помогне на компаниите да ускорят цифровата трансформация и да използват технологиите за Индустрия 4.0 и интернет на нещата (IoT), за да станат още по-конкурентоспособни, по време на участието си в Hannover Messe 2018 от 23 до 27 април в Хановер, Германия.
 
"Индустриалните компании преориентират производството и пренаписват бизнес целите, за да реализират концепцията за свързано предприятие, и това ги кара да обръщат още повече внимание на цифровите технологии. Заедно с членовете на Стратегическия алианс на нашата програма PartnerNetwork ще покажем на присъстващите в Hannover Messe как могат да спечелят повече стойност от Индустрия 4.0 в своята дейност", обясни Том О'Райли, вицепрезидент глобално бизнес развитие в Rockwell Automation. 
 
Rockwell Automation ще демонстрира редица технологии за Индустрия 4.0 на щандовете на Cisco, Microsoft и ODVA.
 
Освен акцент на щанда на Cisco (G30, зала 6) ще бъдат средствата за сигурност, които помагат на компаниите да свържат и да гарантират сигурността на работните процеси, като преодолеят културните и технологични пропуски в организациите. 
 
На щанда на Microsoft (C40, зала 7) Rockwell Automation ще демонстрира възможностите за реализиране на мащабируеми изчислителни решения и ефективно управление на активите, които предлага FactoryTalk Analytics.
 
На щанда на ODVA (E58, зала 11) Rockwell Automation ще покаже Ethernet/IP-базирани системи за управление, задвижвания и решения за сигурност. Компанията ще демонстрира на посетителите как могат да осигурят и опростят работата на мрежите си, като използват протокола CIP (Common Industrial Protocol).
     
Източник: Rockwell Automation

Ключови думи: Rockwell Automation   Cisco   Microsoft   ODVA   Индустрия 4.0   Hannover Messe   IoT    

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
е-книга Дигитални производствени иновации, март 2024
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книгиКариери
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...