Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Delta подписа нови договори за сътрудничество с тайвански дистрибутори

27.02.2018   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова
Бизнес подразделението за индустриална автоматизация (IABG) на Delta сключи нови годишни договори за сътрудничество за 2018 г. с три тайвански дистрибутора: ACE Pillar, USE Electronics и Jidien. Церемонията по подписването на договорите се проведе в края на декември, за да отбележи успешната 2017 г. На събитието Delta покани партньорите си да се присъединят по пътя към по-интелигентна и по-зелена нова 2018 г.
 
Президентът на ACE Pillar Джон Лин, президентът на Use Electronics Джунко Като и специалният помощник на президента на Jidien Едуард Шен участваха в церемонията и подписаха договорите с генералния директор на IABG Анди Лиу. Генералният директор на IABG Анди Лиу благодари за усилията на всички партньорите през 2017 г. и посочи, че Delta тръгва по пътя на превъращането си в цифрово предприятие.
 
"Delta ще се съсредоточи върху няколко аспекта, за да остане конкурентоспособна. Първото действие е да преразпределим вътрешните ресурси, за да отговорим на пазарните промени. В същото време Delta ще създаде консултантски екипи за конкретни индустриални сектори и ще насърчава индустриалните решения със своите партньори. Освен това Delta ще се ангажира с активно прилагане на научноизследователската и развойна дейност и изграждането на софтуерна платформа за изпълнение на изискванията на цифровите и интелигентните предприятия. С всички усилия за постигане на интелигентно производство Delta значително подобри качеството и производствения капацитет. Delta продължава добрата работа със своите дистрибуторски партньори за постигане на по-високи резултати в продажбите в бъдеще", сподели Анди Лиу.
     
Източник: Мехатроникс

Ключови думи: Мехатроникс   Delta   IABG   ACE Pillar   USE Electronics   Judien  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Маштех 2024
Последно от Бизнес

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиКариериБизнесВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаПроектиТехнически статииЕ-книги
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...