Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Delta представя технологии за интелигентно производство на SPS IPC Drives

28.11.2017   |   Технологии
 
Delta е сред традиционните участници на водещото изложение за технологии в областта на електрозадвижванията и индустриалната автоматизация SPS IPC Drives, което се провежда от 28 до 30 ноември т. г. в Нюрнберг. На щанд 3-220, зала 3, компанията представя своите най-нови интегрирани продукти за автоматизация и интелигентни, зелени решения за индустриален интернет на нещата и гъвкаво производство. 
 
Решенията на Delta, изложени на SPS IPC Drives, включват: облачната платформа DIACloud, предназначена за анализ и управление на данни от машината/производството/завода; новия EtherCAT PLC контролер за движение AH10EMC; серво задвижване ASDA-A3;  интелигентни сензори за повишаване на интеграцията на машините и ефективността на производството. Сред акцентите на щанда ще бъде роботизираната работна станция Multi-Angle Robot Insertion с интегрирана система за визуална инспекция DMV2000, която разпознава цвета и формата на разнообразни детайли и предоставя информацията на контролера, който поръчва на робота да вдигне посочения детайл и да го вкара в правилното приспособление.
     
Източник: Delta

Ключови думи: Delta   SPS IPC Drives   интелигентно производство   Мехатроникс  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Технологии

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноВидео на седмицатаБизнесОбществени поръчки/ТърговеТехнологииПредстоящо
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...