Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Delta представи портфолио от решения за сградна автоматизация и ОВК на AHR 2018

20.03.2018   |   Събитията
 
Delta демонстрира своето портфолио от интелигентни решения за сградна автоматизация и ОВК по време на изложението AHR Expo 2018.
 
"Решенията на Delta за сградна автоматизация са съвместими с всички отворени протоколи, използвани при управление на сградни инсталации (BACnet, LonMark, KNX, DALI, Modbus и др.), като улесняват цялостния сграден контрол в широк кръг от сектори (търговски, образователни, здравни)", съобщиха от компанията.
 
Пълното портфолио на Delta за по-ефективно енергоспестяване в ОВК системите включва ОВК оборудване за индустриална автоматизация с вградени IoT функционалности, серията задвижвания с векторно управление за вeнтилатори/помпи CP2000, както и високоефективни DC вентилатори, които са в състояние да постигнат икономия на енергия до 30% в сравнение с традиционните AC вентилатори.
 
"Delta винаги се стреми да достави на клиентите най-доброто решение за енергийно ефективни сгради. Според нашата концепция сградата "Delta" е тази, която се възползва от най-новите технологии в областта на енергийната ефективност и възобновяемата енергия, съчетани с подобрен комфорт на обитателите на сградата", обясни М. С. Хуанг, президент на Delta Americas.
 
Основните акценти в щанда на Delta през тази година бяха: широка гама от продукти за управление на сгради и енергоефективни продукти, индустриална автоматизация за ОВК, електронно комутирани вентилатори, охлаждащи шкафове и др.
     
Източник: Мехатроникс

Ключови думи: Мехатроникс   Delta Electronics   Delta   AHR Expo   сградна автоматизация   сградни инсталации  

SAT
Robotics-Bulgaria.com

Подобни статии

Atics
Делта Инструмент

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec
Бибус България

Последно от Събитията

Robotics-Bulgaria.com
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиЕкспертноБизнесВидео на седмицатаТехнологииПредстоящоСъбитиятаОбществени поръчки/ТърговеПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...