Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Rockwell Automation инвестира в изкуствен интелект за индустриална автоматизация

Rockwell Automation обяви инвестицията си в The Hive, иновационен фонд от Силициевата долина и студио за съвместна разработка, чрез който ще получи достъп до нововъведения и стартиращи технологии за приложения на изкуствения интелект в индустриалната автоматизация.
 
Целите на Rockwell Automation включват създаване на съвместно решение за решаване на проблемите на клиентите, ускоряване на иновациите и идентифициране на нововъзникващи технологии, които могат да помогнат на индустриалните клиенти да подобрят работата си чрез запълване на пропуските между производствената площадка и информационните системи на по-високо ниво.
 
"Интелигентното производство изисква използването на нови и пробивни технологии като изкуствения интелект за създаване на модерни заводи и мрежи за доставки, които са гъвкави, ефективни, отзивчиви и сигурни. Изкуственият интелект може да помогне на производителите да отключат данните, да ги контeкстулизират и да предприемат мерки. Продължаваме да създаваме партньорства с водещи иноватори като The Hive за по-нататъшното развитие на Connected Enterprise - нашата визия за реализиране на безпрецедентна индустриална продуктивност чрез интегриране на производствените и бизнес дейностите в предприятието", обясни Елик Фукс, старши вицепрезидент за корпоративно развитие в Rockwell Automation. 
 
"Инвестицията на Rockwell Automation в The Hive ще осигури на компанията по-ранен достъп до технологиите в областта на изкуствения интелект. Те включват приложения за когнитивното предприятие, обработка на данни, сигурност и интелигентно оборудване", коментира T. M. Рави, управляващ директор и съосновател на The Hive.
     
Източник: Rockwell Automation; Снимка: The Hive

Ключови думи: Rockwell Automation   The Hive   изкуствен интелект   индустриална автоматизация  

ГЕМАМЕКС
Подобни статии
Atics
Ротек
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Мехатроникс
Последно от Технически статии

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияПродуктови офертиБизнесВидео на седмицатаТехнологииКариериПредстоящоРеализацииОбществени поръчки/ТърговеПроектиТехнически статииСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...