Automation Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Delta Electronics ще подкрепи концепцията за Тайланд 4.0

18.07.2017   |   Бизнес
 
Delta Electronics Тайланд остава с положителен баланс през финансовата 2017 г., съобщиха от компанията. Приходите нарастват с 8,3% през първото тримесечие на т.г. в сравнение със същото тримесечие на 2016 г. 
 
Освен това, регионалните стимули в областта на Industry 4.0 и местната амбициозна икономическа програма Тайланд 4.0, се очаква да ускорят търсенето на решенията, предлагани от Delta в областта на възобновяемите енергийни източници, зареждането на електрически автомобили, индустриалната автоматизация и инфраструктурата за центрове за данни. Сред множеството нови продукти, които дебютират през тази година, през юни Delta представи станцията за зареждане на електромобили Delta DC Wallbox (25 kW), системата за съхранение на електроенергия E30 Energy Storage System и контролерът за роботи ASDA-MS с 3G рутер DX-2100.
 
Delta освен това навлезе в 27-мата годишнина от дейността си в областта на силовата електроника, енергетиката и информационните технологии. В момента компанията има научноизследователски и развойни центрове в 10 страни, производствени предприятия в четири страни и търговски офиси в 19 страни. 
 
Касемсон Креаторн, старши мениджър по индустриална автоматизация в Delta Тайланд, заяви, че Delta Industrial Automation Solution играе важна роля в Industry 4.0. Това се дължи на способността на компанията да предлага безпроблемна интеграция на своя хардуер и софтуер, която осигурява решение за индустриална автоматизация на световно ниво. Софтуерът за облачна автоматизация на Delta и възможностите за IoT могат да бъдат напълно интегрирани с машинно оборудване, роботи, производствени и фабрични съоръжения в оперативно съвместимо решение.
     
Източник: Delta Electronics

Ключови думи: Мехатроникс   Delta Electronics   Тайланд 4.0   Industry 4.0   Delta DC Wallbox   E30 Energy Storage System   ASDA-MS  

SAT

Подобни статии

Atics

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rotec

Последно от Бизнес

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииЕкспертноОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...